Wie wij zijn

Kindcentrum De Boemerang is een openbare basisschool waar alle leerlingen welkom zijn, iedereen mag zijn wie hij of zij is. Wij bereiden kinderen voor op hun leven in een wereld die nu nog toekomst is! Kennisoverdracht blijft hierin erg belangrijk. De aangeleerde kennis laten wij onze leerlingen graag op een creatieve manier verwerken, samen met elkaar, in tweetallen of alleen.

De Boemerang is de enige openbare basisschool in de kern Zevenbergen. Zevenbergen maakt deel uit van de gemeente Moerdijk. De andere openbare scholen in de gemeente Moerdijk zijn de Willem de Zwijger in Willemstad en de Springplank in Fijnaart. Elke school heeft zijn eigen identiteit. Omdat De Boemerang de enige openbare school in de kern is, komen de kinderen uit alle wijken van Zevenbergen. De school staat redelijk centraal in die kern, op de grens van de wat oudere bebouwing en de grote uitbreiding “Krooswijk”.

Onze school valt onder het bevoegd gezag van Stichting Openbaar Basisonderwijs West Brabant. Zij zijn verantwoordelijk voor het openbaar onderwijs in de gemeenten; Roosendaal, Halderberge, Rucphen, Drimmelen en Moerdijk. Meer informatie is te vinden op www.stichtingobo.nl 

Locatie De Boemerang

De Boemerang is een openbare basisschool waar alle leerlingen welkom zijn en zichzelf kunnen zijn. We bereiden kinderen voor op het leven in een toekomst die constant verandert. Kennisoverdracht blijft hierbij van groot belang.

"Kindcentrum De Boemerang, de school voor jouw toekomst"