Uw kind aanmelden op Kindcentrum De Boemerang

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school! Het formulier op deze pagina kan worden ingevuld om uw kind aan te melden voor onze school, dit is nog geen definitieve inschrijving. Na het aanmelden nodigen wij jullie graag uit voor een bezoek aan onze school. Is er een klik en kunnen wij voldoen aan alle onderwijsbehoeften van jullie kind? Dan heten wij jullie nogmaals welkom en zullen wij het inschrijfformulier toesturen.

Als u besluit uw kind niet in te schrijven op onze school of wij geven aan niet te kunnen voldoen aan de onderwijsbehoefte, dan zullen de gegevens uit het formulier verwijderd worden.

Wilt u meer weten over de procedure en het beleid met betrekking tot het aanmelden en inschrijven? Klik dan hier voor het toelatingsbeleid.

Onze contactgegevens

Kindcentrum de Boemerang

De Meeren 1
4761 SB Zevenbergen

Meld uw kind aan

"*" geeft vereiste velden aan

Personalia leerling

DD dash MM dash JJJJ
Broers of zussen op school?
Indien van toepassing ook graag de naam van de school noteren

Personalia verzorger(s)

Wettelijke verzorger

Overige vragen

Verwacht u dat er extra ondersteuning nodig zal zijn?*
Zo ja, geeft u dan een toelichting onderaan het aanmeldformulier
Is er sprake van een VVE indicatie?*
Toestemming

Toelichting

Noteert u hieronder de naam en contactgegevens van de (onderwijs)organisatie(s) waar het kind nu mee verbonden is. Denk aan kinderdagverblijf, basisschool en overige hulpverleners.

Vul de naam, plaatsnaam en telefoonnummer van de instantie in